Post by roicondesity on Mar 6, 2022 19:00:26 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dig This! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dig This! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo zlato ▞▞▞
▞▞▞ Dig This! 2022 version ▞▞▞
Zdi se, da bi bilo dolgočasno, vendar je najboljše. Tako zasvojenost, da je noro. Odlična grafika, res boste preizkusili moč svojih možganov. Samo v jeseni je preveč oglasov.
Ace igra, še posebej po tem, ko sem se znebila oglasov... vendar se danes ni odprla (poslal poročilo o napaki), zato sem jo odstranil in ponovno namestil. Ko sem ga zdaj uspešno odprl, je ohranil moje izbire brez oglasov, vendar je moje dokončane igre ponastavil nazaj na nič :/ Dokončal sem vse ravni in sem se samo želel malo vaditi, preden se izda naslednja raven ... take stvari si je treba zapomniti! Stu
Dig This! Παιχνίδια παζλ osnd
Igra uporablja vaš um in morate se osredotočiti, vendar preveč oglasov. Ko se vpletete v to, se oglasi pojavljajo brez opozorila in edini način, da jih odstranite, je le različica brez oglasov, česar ne bom nikoli naredil!
Precej kewl čas zapravlja, vendar igranje vas po nekaj poskusih spravi v resnični življenjski boj proti vam samim ... lol. Iz igralca se izvleče zelo duhovit in trivialen način razmišljanja in izkušnja tega osvajanja ravni zahteva ponavljajoče se igranje ...
Igra je v redu, oglasi za njihovo drugo igro po vsaki posamezni ravni postanejo nadležni
Igra se noče zagnati, če je oglaševalski ID izklopljen in ni možnosti za nadaljevanje. To je popolnoma nesprejemljivo, da je aplikacija odstranjena
neizogibni oglasi so tako vznemirjenje, da resnično odštejemo od celotne izkušnje, kar je škoda, ker je sama igra zelo dobra
Beach War: Fight For Survival แอ็กชัน jdyp
Zabavna in prijetna igra, vendar je nenehna preobremenjenost z oglasi neznosna. Razvijalci bi ga morali prodati za 2,99 £ odkupnine, ki jo zahtevajo, da bi jih odstranili. Zdaj sem navajen imeti oglase v igri, vendar 30-sekundni oglas po skoraj vsakem krogu igranja?? V 15 minutah, ko sem prenesel to aplikacijo, sem porabil več časa za gledanje teh oglasov, kot pa za dejansko igranje!! Zdelo se mi je, da je odstranitev tega boljša možnost kot razočaranje vrgel telefon dol, potem ko sem se soočil s še enim oglasom!
Najboljši
Preveč oglasov!! Zabavna majhna igra, vendar je treba gledati 10-20-sekundni video med vsakim krogom ali ponastaviti res nadležno, a ker je verjetno glavnina vašega dobička, ne pričakujem, da se bo spremenila. Kot igralec iger gen x je prav žalostno videti, kako globoko so se "Greedy" zakoreninili v nekoč panogo, ki je temeljila na kakovostnem igranju iger, se je zmanjšalo preveč nesmiselnih grabov denarja ... Takšna sramota!!
Preveč oglasov. Dolgočasno igranje. Druga igra, kjer oglas, ki sem ga videl, ni bil popolnoma resničen. Oglas je dajal vtis igre, kjer si moral s kopanjem pripeljati predmet do cilja in so tvoje "IQ" točke padale bolj ko si kopal... ne. Samo kopati; brez rezultatov, brez izziva in brez zabave. Ali lahko prosim prenehamo z oglaševanjem teh iger, ki lažejo. Nikjer drugje se ne bi mogli izogniti, ne da bi vas tožili, zakaj je torej tukaj sprejemljivo? Edina dobra stvar ... Brezplačno!
To bi bila odlična igra, če ne bi bilo STALNIH oglasov. Trije brezplačni namigi in vse druge morate kupiti. Fantje ga ubijate z dodatki! Odstranite nekaj dodatkov, dodajte način za zaslužek namigov in morda se bo splačalo igrati! brišem.
Na splošno je to dobra igra, vendar bi lahko bila odlična. Oglasi me ne motijo, to je po mojem mnenju sestavni del brezplačne igre. Tisto, kar me jezi, so stopnje, ki so nemogoče, no zame vseeno, jih lahko preskočiš, vendar nikoli ne boš vedel, kako so rešene, saj ko ti zmanjka namigov, je edini način, da dobiš več namigov, da jih kupiš. . Brez nagrade za vsakodnevno vračanje, kot to počne večina iger. Popravi to in jaz bom vesel zajček in temu bom dal 5*.
Všeč mi je ta igra, vendar na stopnjah sem naletel na napake v igri, zaradi česar je plošča popolnoma nemogoča. Rešitveni videi kažejo nekaj povsem drugega kot realnost v moji igri. Razvijalcu sem že nekajkrat poslal e-pošto, vendar brez odgovora ali zdravila. Rad dokončam stvari 100 %, preden grem naprej, in to onemogoča, da bi to naredil. Odlična igra potrebuje le nekaj napak.
Igra je zabavna in zahtevna, vendar je za VSAKO tablo nastavljen oglas (vsaj 30 sekund)! Razumem, da so oglasi morda potrebni v večini primerov, vendar ne po vsaki plošči! Zaradi tega se igra ne splača igrati.
Dig This! Puzzle hsfw
To igro nameravam odstraniti, ker mi je do smrti naveličano oglasov, ki se pojavljajo sredi ugank, ki včasih v celoti pokrivajo uganko. In potem se mi je ponujena možnost, da plačam, da se znebim oglasov, preprosto gnusi!
Nove phne in stare ravni niso sledile mojemu novemu telefonu. Nobena služba za stranke ne pomaga obnoviti moje ravni in brezplačne odstranitve oglasov, ki sem jo plačal.!!!!!! To je mene in mojo 4-letno božjo hčerko res dalo v prestavo. Obožujemo ga. Imenuje jo igra s peskom. Ona še ni dosegla stopnje 2, jaz pa sem že daleč naprej
Prvih 3-krat igranje igre je potekalo gladko.... TRI.... nato pa vsakič znova zamuja, ali pa se bo začela igrati, nato odložila slušalko in nato predvajala in oglasila ali pa bo odložila slušalko in vas vrgla iz igranja nazaj na glavnem meniju ali popolnoma izven igre (to je moj osebni favorit, saj je kot igranje rulete z verjetnostjo, da je možnost, da se zgodi, proti vam). In pogostost 30-sekundnih oglasov v 5-15-sekundnih oglasih je treba obravnavati, do katerih pride kmalu med igranjem po prejšnjem oglasu.
Super zabavno. Ampak moraš plačati, da se znebiš oglasov. Zaradi teh stvari boste želeli udariti dojenčke! Če ste pripravljeni enkrat plačati 3 dolarje, vam bo všeč! Če niste pripravljeni plačati, ne prenašajte ...življenja dojenčkov so pomembna!
to je bila moja najljubša igra. stopnje so bile izvedljive in če ne, ste gledali oglas in preskočili raven. zdaj ravni niso izvedljive in oglasi niso vedno na voljo. zato odstranite in namestite eno od milijonov drugih iger, ki me ne bodo motile.
Ta igra mi je všeč, ker je enostavna za igranje in želim si, da bi obstajala še ena igra te igre
Zamenjal sem telefon, vendar sem izgubil vse igre. Ali mi lahko kdo svetuje, kako jih dobiti na novem telefonu.
Ko boste to igro igrali nekaj časa, vam bo sčasoma postalo dolgčas. po vsaki uspešni stopnji ni nagrad, NI SCORE, nobenih tehnik za premikanje žoge brez kopanja, ni posebnih orodij za kopanje, in ko enkrat izkopljete žogo na napačno smer, ni posebnih učinkov ali orodij, s katerimi bi jo premaknili na vašo želeno točko. Postane dolgočasno. Ta igra ni tako zabavna, kot bi lahko bila. prosim, razmislite o posodobitvi, meni se zdi, da razvijalci niso dokončali razvoja te igre
Ta igra je zelo zasvoji. Vsekakor izziv. Ne morem ga odložiti. Toda dodatki so zelo, zelo nadležni. Prehitro pridejo. Naj naredim 3 ali 4, preden vidim dodatek. Ker me bo zaradi tega ODNISTILO.
Igra povzroča odvisnost, vendar so dolgi oglasi po vsaki fazi nadležni.
To igro sem preizkušal približno mesec dni. Mislim, moram reči, da so dobro opravili delo, da so ustvarili preprosto, a zabavno igro, ki te spravi, škoda zaradi dolgega in intenzivnega oglaševanja, med vsakim poskusom si moram ogledati oglas za nič manj kot 30 sekund... to je bil morilec, te igre ne morem več obdržati, oglasi so mi naredili glavo, vendar če govorim o sami igri, je zabavna, zasvoji in postane misliš.... ampak 3 zvezdice so za reklame!
Igra je zelo zabavna in nekoliko zasvoji. Problem je ... Dodaja. Sem razumna oseba in razumem, da bodo brezplačne aplikacije imele dodatke, vendar dobite 15-30 sekund dodatka po vsaki ravni, ki jo igrate. Stopnje, ki so pogosto končane v 10 sekundah ali manj. Za tako kratko igranje je le VELIKO dodatkov.
Zelo zabavna igra, vendar je količina oglasov popolnoma smešna, počistiš eno raven ali jo dvakrat osvežiš in ti prikaže oglas, ki te poskuša prisiliti, da plačaš za nadgradnjo, da ne dobiš oglasov.. to je preprosto umazano, ki te poskuša narediti plačajte, da ne boste jezni, razen te super zabavne igre
Nekatere uganke so težke, nekatere lahke, a zaradi vseh ugank boste želeli priti do naslednje! Zelo zasvoji! Nisem mu dal pet zvezdic samo zato, ker se moraš ukvarjati z nekaterimi oglasi, ampak tako se življenje vrti. Ni preveč oglasov.
Kul koncept, vendar zamrzne in se veliko zruši in ne shrani vašega napredka, ko se zruši.. v tej igri se ne dogaja veliko, zato nisem prepričan, zakaj potrebuje toliko sredstev in je neuspešno.. Igre AAA tečejo bolj gladko in z več za narediti.. kul koncept pa.. zabavne uganke.. zdaj je ena rešila rožnate uganke, ker so jih odstranili
Če želite, da ljudje plačajo za aplikacijo, jo samo dajte v prodajo. Ne zagotavljajte programske opreme, ki neprekinjeno moti uporabniško izkušnjo z oglasi. Premagati raven? Tukaj je oglas. Ponovno predvajanje ravni? Tukaj je oglas. Popolnoma grozno, plačal bi za to, vendar ne bom finančno podpiral sadističnega sociopata, ki me je spravil skozi to izkušnjo.
Zelo navdušen. Zdi se, da so razvijalci veliko razmišljali o vsaki ravni in obstaja veliko stopenj. Za razliko od drugih iger se splača kupiti brez oglasov.
Kul 😎
Jaz ljubim to igro. To je lahko in zahtevno. Za odstranitev oglasov priporočam plačilo. Med zaprtjem zlahka mine nekaj ur. VŠEČ MI JE.
Resnično obožujem to igro in bi jo dosegel 5, če ne zaradi omejitev. Edina pomanjkljivost je ogromno zamudnih oglasov IN pomanjkanje pridobivanja namigov, ko dokončate vsak izziv. Razen plačila za namige jih ni mogoče pridobiti na noben drug način. Našel sem celo dodatne 3 pri reševanju glavne strani, ampak to je vse.
Všeč mi je ta igra, ki je zelo zahtevna in zabavna!🥰
Zelo zabavno.. nekaj enostavno.. nekateri potrebujejo malo razmišljanja, da preidejo raven.. velika izguba časa brez truda, vedno se vračam
Odlična igra, zagotovo ena mojih najljubših na Android Marketu. Res ti da misliti in je izziv in zabavno. Edini razlog, zakaj dajem 3 zvezdice, je, ker je gumb »Daj mi rešitev za 1 $« tik ob gumbu za ponovni poskus. To je zelo neprijetno in razlog za namestitev gumba za rešitev je zelo očiten. Želim si, da bi ga lahko onemogočil.
Zdaj postajajo veliko boljši, jaz pa sem na stopnji 113
Odlična igra, lepo razpoloženje, ampak ... preveč oglasov. Predolgi oglasi. Vem, da je to namen, razumem. Ni vredno čakanja med nivoji. V 25 minutah sem dosegel raven 12. Vsaka stopnja traja približno 20 sekund. Preostali čas smo porabili za oglase.
Najboljša igra vas zaposluje ure in ure
Dig This! Puzzle hsfw
Ne razumite me narobe, igra je sama po sebi zabavna, toda razočaran sem, večni oglasi po vsaki drugi ravni z vklopljenim letalskim načinom, ne, hvala. Tudi nakupa zagotovo ni vredno.
Za mnoge oglase razumem, da včasih potrebujete oglase za pomoč pri plačevanju računov, a ko je med vsako stopnjo in nivoji traja le 20-45 sekund, je to malo veliko. To aplikacijo bom izbrisal, uganke so bile spodobne, vendar običajno ne dobim igre, da bi gledal oglase.
sama igra je super. ampak.........na pot do številnih oglasov porabiš več časa za gledanje oglasov kot za igranje igre. moral sem odstraniti in pustiti 1 zvezdico zaradi količine oglasov in časa, porabljenega za njihovo gledanje. veliko odličnih aplikacij ni uspelo zaradi takšnih težav. tebi in tvoji ekipi želim vso srečo
Zabavne in res zmage vredne strategije
Rad bi tej igri dal 5 zvezdic, vendar je prepogosto potreben občutljiv dotik nevrokirurga, da se pesek očisti ravno prav, ali pa bo mina prehitro ugasnila, ali žoga izgubi preveč hitrosti itd. Takšna natančnost je omejena, vendar se še vedno pojavlja prepogosto. Ko ugotovite, kako rešiti raven, vam ne bi bilo treba tolikokrat poskusiti, da bo delovalo, ko en sam poteg s prstom odnese toliko peska, ne da bi ga zmanjšal. Stopnja 63-14 je odličen primer.
Je zasvojenost. ne morem nehati igrati ... veliko izzivov . zelo zabavno. Imate svoje možgane, da to ugotovite
Igra je zelo lepa, vendar morate po vsaki kratki ravni odstraniti reklame, sicer jo bom izbrisal in jo bodo odstranili tudi mnogi drugi. Ko raven traja 20 sekund in je reklama dvakrat daljša po vsaki stopnji, ni pošteno!!! Nimam časa gledati ure vaših reklam!!! In nočem, da bi kdo pritiskal name, naj plačam denar, če se želim znebiti reklam!(((
preveč oglasov. 30 sekundni oglasi. oglasi, ki jih nisem mogel preskočiti... igre so dobre in zabavne, toda oglas na vsaki ravni me je prisilil, da sem ga odstranil. naredite oglas vsakih 3-5 stopenj. včasih je ogled oglasa trajal dlje kot igranje ravni. če želite oglas na vsaki ravni, se prepričajte, da je 5 sekund. 30 bodo vsi odstranili
Popolnoma razumem, da bodo oglasi in skoraj vse, kar prenesete od tukaj. Te dni sem moral prevzeti svet. Glede na to je v tej igri več oglasov, kot sem jih kdaj videl v kateri koli igri. Preveč oglasov. Razumem, da lahko kupite različico brez oglasov, vendar je osnovna aplikacija brez različice brez oglasov veliko preveč oglasov